Wij zijn er klaar voor !

De routes zijn klaar. Afspraken met horeca zijn gemaakt. Het rooster voor de vrijwilligers is gevuld. Wij zijn er klaar voor, jullie ook? Je kunt nog t/m dinsdagmiddag 16 uur voor-inschrijven. Daarna vanaf woensdagochtend 28 juni in de TIP-kiosk op de startlokatie in Bakkeveen.

Eén antwoord op “Wij zijn er klaar voor !”

  1. Kunt u mij ook vertellen welke kant de routes uitgaan? Ikzelf fiets alle drie dagen mee maar ik heb een vriendin die in Norg woont en ook 1 dag mee wil fietsen maar dan liever niet richting norg, wat ik kan begrijpen
    Met vriendelijke groet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten