Routes 2023 zijn globaal bekend !

Vandaag 7 mei zijn alle routes voor de fiets-3-daagse van 2023 globaal bekend + bijbehorende rustpunten onderweg. Er zit dit jaar wel een heel verrassend rustpunt bij; je kunt daar ook een rondleiding krijgen.
De details zullen we de komende weken op papier zetten.

2 antwoorden op “Routes 2023 zijn globaal bekend !”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten