De routes zijn gereed !

Afgelopen weken zijn de routes en met name de rustpunten definitief vastgelegd.

Het vinden van horeca die een voldoende groot assortiment en ruimte heeft voor ons als fietsers is tegenwoordig niet erg gemakkelijk. Maar het is gelukt! Alle 3 dagen minstens 2 rustpunten onderweg (voor de 30 km afstand soms 1 rustpunt).

We controleren momenteel de beschrijving van de routes. Maar ook zonder beschrijving moet je de routes kunnen fietsen: we hebben nieuwe gele, opvallende pijlen! Via onze website kun je op de dag van de tocht zelf ook de routes digitaal volgen of downloaden op je fietsnavigatie.

Alvast veel fietsplezier. We zien je graag op woensdagochtend 29 juni aan de start.

Eén antwoord op “De routes zijn gereed !”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten