Toch nog geslaagd !

De ietwat uitgeklede versie van de feits-3-daagse van 2021 is redelijk geslaagd.  Er mochten onderweg geen bezienswaardigheden bezocht worden en de kleinere rustpunten moesten we overslaan.
Er waren 345 deelnemers.
De woensdag is voor veel fietsers verregend.  ’s ochtends was het af en toe wat motregen, maar na het middaguur regende het flink door. Donderdag en Vrijdag maakten veel goed: vrijwel droog en nauwelijks wind. Ideaal fietsweer dus.

8 antwoorden op “Toch nog geslaagd !”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten