Toch nog geslaagd !

De ietwat uitgeklede versie van de feits-3-daagse van 2021 is redelijk geslaagd.  Er mochten onderweg geen bezienswaardigheden bezocht worden en de kleinere rustpunten moesten we overslaan.
Er waren 345 deelnemers.
De woensdag is voor veel fietsers verregend.  ’s ochtends was het af en toe wat motregen, maar na het middaguur regende het flink door. Donderdag en Vrijdag maakten veel goed: vrijwel droog en nauwelijks wind. Ideaal fietsweer dus.

Eén antwoord op “Toch nog geslaagd !”

  1. Het was voor ons de 1e keer dat wij aan deze fietsdriedaagse deelnamen. Mede door de linten aan de pijlen was de route gemakkelijk te vinden. Over het algemeen waren het mooie routes. Als alles meezit zijn we volgend jaar weer van de partij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.