2021: we gaan ervoor !

Op moment van schrijven, 2e Pinksterdag 2021, is het nog ruim een maand voor de 3 Provinciën Fiets-3-daagse van start gaat. De vooruitzichten op het kunnen doorgaan zijn positief. We hebben nog geen vergunning, maar denken eventuele nadere voorwaarden wel in te kunnen passen zodat het een corona-veilige 3-daagse wordt.

Wel willen we graag dat er zoveel mogelijk via voorinschrijving wordt aangemeld. Eventueel kunnen we dan deelnemers in startgroepen in gaan delen, indeling op basis van aanmelddatum. Aanmelden kan tot dinsdagmiddag 29 juni, 16 uur. De dag erna, woensdag 30 juni is dan de eerste fietsdag.

De routes zijn al bijna klaar. Nu het weer en de toestemming nog ……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten