We slaan helaas een jaar over

Het corona-virus heeft ons land behoorlijk in zijn greep. Eén van de gevolgen is dat alle evenementen verboden zijn tot op zijn minst 1 september 2020. We hopen dat de situatie in 2021 weer genormaliseerd is en het virus dan geen bedreiging meer is voor de volksgezondheid.
We hopen dat we jullie in 2021 op woensdag 30 juni aan de start mogen zien verschijnen.
Blijf gezond !
PS: Deelnemers die zich al aangemeld hebben, krijgen per mail de keuze voorgelegd de inschrijving door te schuiven naar 2021 of het inschrijfgeld teruggeboekt te krijgen (minus 40 cent transactiekosten).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten