26 t/m vrijdag 28 juni 3PF3D 2019

Komende week, van woensdag 26 t/m vrijdag 28 juni vindt de 3 Provinciën fiets-3-daagse plaats.
Een ontdekkingstocht per fiets door het gebied van zuidwest Groningen, oostelijk Friesland en Noordoost Drenthe; of te wel 3 Provinciënland. Je zult versteld staan van de grote afwisseling in de landschappen.

We waren als organisatie bang voor een hittegolf, maar dat gaat niet meer door voor Noord-Nederland. Het wordt lekker fietsweer met temperaturen in de middag 25 graden op woensdag en 20 tot 22 graden op donderdag en vrijdag. Er staat een zwakke tot matige wind.

De start van de fietsers is tussen 9 en 11 uur bij Dundelle, Mjumsterwei 16 in Bakkeveen. Je vertrekt dan met een routebeschrijving en een kaartje; voor elke dag de keuze uit 3 routes: 30, 40 en 60 km. Je krijgt een link naar een website om een kleurenkaartje te kunnen raadplegen. Maar waarschijnlijk is dit alles niet nodig: de routes worden gepijld. Elke ochtend vanaf 6 uur zijn 2 mensen bezig om de ca 90 pijlen per dag onderweg op de juiste plek te bevestigen.

Op dag 1, de woensdag, gaan de routes richting provincie Groningen; de 2e dag blijven we in Friesland en vrijdag naar Drenthe.
Onderweg 2 stempelposten met horeca en vaak is er nog meer horeca onderweg aanwezig, voorzover je dat nodig hebt…

Ontdek onze omgeving: fiets mee met de 3 Provinciën Fiets-3-daagse. Kosten € 7,50 pp voor 3 dagen. Inschrijven kan tot dinsdagmiddag via de website en anders woensdagochtend bij de start. O ja, je hoeft niet snel te fietsen. De finishlocatie sluit pas rond 17 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten