Foto’s 3PF3D 2017

De 3 Provinciën fiets-3-daagse zit er op. 28, 29 en 30 juni zijn de 3 routes van ca. 25, 40 en 60 kilometer gefietst door de provincies Drenthe, Friesland en Groningen.


De weersverwachting was slecht en dat was woensdag in de ochtend ook zeker het geval. Donderdag en vrijdag was het nog redelijk fietsweer. Dit heeft de belangstelling volgens ons behoorlijk gedrukt. Er fietsten woensdag 156 personen mee. Donderdag kwamen daar nog ongeveer 35 bij, zodat we op ruim 190 eindigden. Dat is minder dan voorgaande jaren. Maar wat wil je: een fietstocht bij code geel…onderstaand nog een aantal foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten